Stichting Roer

Loopbaanbegeleiding

Stichting ROER begeleidt diverse doelgroepen naar een nieuwe baan, of helpt bij het behalen van een hoger niveau binnen de huidige werkzaamheden. Hierbij kan worden gedacht aan:

• Mensen met een arbeidsbeperking;
  • Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan;
  • Mensen die in een 1e of 2e spoortraject zitten.

Wij begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om een baan te vinden of te behouden, maar samen met ons vergroten wij uw kansen! Wij denken niet in problemen, maar in mogelijkheden en uitdagingen. Daarbij gaan wij uit van uw talent en bieden u alle hulp om dit talent verder te ontwikkelen.

Coaching

Om het beste uit uw eigen talent te halen is het verstandig om met een coach aan de slag te gaan. Deze coach zal u ondersteunen bij het vaststellen, en hopelijk behalen, van uw doelen.

Re-integratie

Wanneer u onverhoopt in een re-integratietraject terecht komt kan Stichting Roer u helpen naar een nieuwe start. Wij begeleiden u bij het vinden van een nieuwe baan, het succesvol doorlopen van uw eerste maanden en proberen samen een mooi contract in de wacht te slepen.

Ondersteuning 1e en 2e spoortrajecten

Soms is het beter om met een zieke medewerker naar andere mogelijkheden te kijken binnen of buiten de organisatie (1e en 2e spoor). Hierbij kunnen wij, in samenwerking met de werkgever, een plan opstellen waarbij we er voor zorgen dat u weer op het juiste spoor terecht komt!